Kapcsolat / FAQ

Írj nekünk!

Álltalános tájékoztató

Az oldal több tapasztalt profi tippadó általi szolgáltatást nyújt, különböző fogadási stílusokban és stratégiákban, egy coin csomagrendszer segítségével. Így a vásárolt coinokat akkor és arra használja fel a tulajdonosa, amikor és amire szeretné.

Az oldalon bankkártyás és Paypal befizetés is lehetséges.

A csomag kiválasztása és kifizetése után a csomagban szereplő coin mennyiséget kapja meg a számlájára, amivel a tippeket tudja feloldani bármikor, amikor csak szeretné. Úgy gondoljuk, ez a rendszer a havi előfizetéses rendszernél jobban működik, mivel sok ügyfelünk nem tud minden nap fogadni. Így csak akkor költ el coint, ha meg is bírja játszani a tippet. Továbbá nem kell az összes tippadóra előfizetni, elég az ön által kiszemelt tippadó tippjeire elkölteni a meglévő coinjait.

Nincs lehetőség ingyen tippet igényelni. Viszont Próbacsomag elérhető, kevesebb coin mennyiséggel.

• Több tippster van, ezáltal nagy a kínálat. Bár megeshet, hogy az aktuális napon a mérkőzések minősége nem teszi lehetővé a tippadást.

• Mi azt javasoljuk minden előfizetőnknek, válasszanak 1 vagy legfeljebb 2 stratégiát, amit követnek megfelelő bankroll használata mellett.

A weboldalon vannak folyamatos stratégiák és vannak új tesztelt és teszt fázisban lévők. Ezeket a leírások menüpontban megtalálod.

Legkésőbb 17:00-kor már az összes tippet fel lehet oldani, de van, hogy már előző nap is elérhető egy tipp. A tippadók folyamatosan figyelik a híreket, és amikor már biztonságosnak mondható egy tipp, akkor teszik ki.

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailen és mi igyekszünk 24 órán belül válaszolni a kérdésedre.