Statisztika

A statisztikáról

A sportfogadás egyik legfontosabb részéről beszélünk, amikor a statisztika jön szóba.
Fontos látni honnan indultunk, hova jutottunk el és milyen utat jártunk be adott időn belül.
Az általunk ajánlott és legjobbaknak gondolt stratégiákat éppen ezért vezetjük, mert így könnyen megtanulhatók és könnyen vezethetők is. Fontos itt megjegyezni, hogy hosszútávon kell nézni egy adott stratégiát vagy tippadót, és mérlegelni mennyire biztonságos, mennyire jövedelmező követni!
Állandó stratégiaink az oldalon:
• Anthony Görgető
• B+B kombi 7
• Nándi Fibo
Változó statisztikáink közé tartoznak a tesztelés alatt álló stratégiák, vagy tipsterek/tippadók. Fontos visszajelzés ez nekünk is és nektek is megéri e az adott új tippadót követni.
Sokan mikor meghalják, hogy havi 30% nyereséget ért el egy stratégia, csak vonják a vállukat, hogy az semmi, „bármikor megcsinálom”, rárakom az egész pénzem egy 1,3 oddsra és meg is van. Abba nem gondolnak bele, hogy ez a módszer hosszútávon nem tartható, mert túl kockázatos. Éves szinten egy havi 30%-os profital, 200.000 ft kezdő bank esetén, 12hónap alatt a pénzünkből 4.659.617-ftig menetelhetünk, ami sok embernek több, mint az éves keresete. Mindezt egy hobbiból, amit még menet közben élvezünk is.
Kerülendők azok az oldalak, akik nem vállalnak fel, vagy ép nem vezetnek statisztikát. A tudatos sportfogadás elengedhetetlen része a statisztika.Stratégia Kezdő bank Aktuális bank normal (Ft) Profit normal (%) Aktuális bank auto (Ft) Profit auto (%)

Tekintsd meg korábbi statisztikáinkat is!