UNIBET MAGYAR SPORTFOGADÁS WEBOLDAL - KASZINÓ – PÓKER

Az Unibet magyar sportfogadás felülete már jó ideje része a hazai bukméker palettának. Egyre bővülő lehetőségekkel találkozunk weboldalán a sportfogadásban, valamint van online Unibet kaszinó – póker – Élő fogadások – Live stream is a fogadóirodánál.
Tovább

Unibet Magyar Sportfogadás felülete

Az Unibet Magyar Sportfogadás felülete már elérhető régóta a magyar sportfogadók megelégedésére. Az Unibet Magyar weboldalát a Sportfogadás, az Unibet kaszinó és a Póker uralja dominánsan, de folyamatosan fejlesztik a felületet. Hazánkból ez egyik legnépszerűbb, online elérhető fogadóiroda, mely magyar nyelven is elérhető.

Unibet bejelentkezés

Amennyiben már regisztrált felhasználó vagy a bukméker oldalán, akkor is szerettünk volna a könnyebb navigáció szempontjából egy elérést biztosítani az UniBet bejelentkezés funkciójához. A bejelentkezés gombot a jobb felső sarokban találod.

Unibet regisztráció

Amennyiben viszont még nem vagy felhasználójuk, akkor az Unibet regisztráció itt érhető el a fogadóiroda magyar nyelvű weboldalán. A jobb felső sarokban találod a sárga színű regisztrációs gombot. A regisztráció menete rendkívül egyszerű. A megszokott személyes és kapcsolati adatokat kell megadnod az űrlapon. Arra figyelj, hogy az Unibet regisztráció során az űrlapon kell kiválasztani, hogy milyen bónuszt szeretnél igénybe venni és ha rendelkezel promóciós kóddal, akkor azt is itt adhatod meg. Állítsd be a kívánt fizetőeszköz devizanemét – HUF, ha forintban akarsz fogadni és be is jelölheted, hogy elfogadod a szabályzatukat. Amennyiben kitöltöttél mindent és a regisztráció gombbal elküldted – már készen is vagy – kezdődhet a fogadás.

UniBet magyar sportfogadás – regisztráció – kaszinó – póker - tipsterbase

Unibet Regisztráció, Bejelentkezés

Unibet Regisztráció
Unibet Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni az Unibet oldalán?

Az Unibet weboldalán egy helyen találhatod meg mindazt, amire a sportfogadáshoz szükséged lehet. Kezdve a népszerű sportágak nagyszámú eseményeitől a remek odds értékekig. Nem beszélve az Unibet live stream, vagyis az élő közvetítés szolgáltatásáról – mely segítségével egy platformon fogadhatsz és élvezheted a mérkőzéseket. A sportfogadás mellett pedig eléred még az Unibet online kaszinó és póker világát is.

Unibet alternatív link

Mostanában már nincs szükség az alternatív linkre az Unibet weboldal eléréséhez, azonban ez nem volt mindig így. Sokáig kérdéses volt a magyar szerencsejátékkal kapcsolatos törvény értelmezési vitái miatt, hogy működhetnek e külföldi tulajdonú, online szerencsejáték szervezők a “hazai online térben”? A magyar hatóságok e miatt a nézeteltérés miatt blokkolták többek kötött az Unibet magyar nyelvű weboldal elérésének lehetőségét. Ezért az Unibet alternatív link áthidaló megoldást jelentett egészen 2017-ig, amikor a neves fogadóiroda pert nyert a Magyar Állammal szemben. Azóta az Unibet magyar felület elérése zavartalanul működik, így már nem kell alternatív link.

UniBet magyar sportfogadás – regisztráció – kaszinó – póker - tipsterbase

Unibet Bónusz, Regisztráció

Kérem az Unibet bónuszomat
Unibet Regisztráció

Unibet bónusz akár + 20 000 Ft?

Igen! Az Unibet Bónusz akár 20 ezer forint is lehet. A következőképpen érheted el ezt az opciót:

1. Regisztrálj – csatlakozz az Unibethez, csak pár percet vesz igénybe.
2. Töltsd fel az Unibet számládat – válaszd valamelyik biztonságos befizetési módjukat.
3. Fogadj – Az első befizetésedet az Unibet megduplázza max 20 ezer Ft-ig.

Unibet Sportfogadás

Az Unibet a sportfogadásban is a világ legismertebb bukmékerei közé tartozik. Az 1997- ben alapított vállalkozást Anders Ström, egy profi sportfogadó hívta életre. Célja az volt, hogy a legjobb döntési pozícióba hozza az Unibet sportfogadóit a lehető legtöbb információ nyújtásával.

Unibet fogadás

Az Unibet fogadás így sokkal eredményesebb lehet, hiszen a számos mennyiségű és célirányos információk birtokában még egy kezdő sportfogadónak is nagyobb az esélye a nyereséges tevékenységre a bukméker által. Nem is beszélve a rutinos sportfogadókról, akik pedig ráadásul ezeket az információkat sokkal kevesebb idő alatt, kiértékelve tudnak reagálni egy jó fogadási opcióra, például egy élő fogadás alkalmával.

Unibet élő fogadás

Az Unibet élő fogadási funkciójával a sportrajongók mostantól a mérkőzésekre is fogadhatnak, miközben azok zajlanak! Ez az innovatív technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bekapcsolódjanak a játékba, és naprakészek maradjanak a webes platformon vagy mobileszközön keresztül elérhető élő közvetítésekkel. Az izgalmas új funkció eléréséhez pozitív számlaegyenleggel kell rendelkezned! Az Unibet élő fogadás funkció egy valóban népszerű fejlesztés, azonban javaslom, hogy csak gyakorlott játékosként vágj bele, mert könnyebben elvérezhetsz. Hogy ez miért van így, erről a bővebben a TipsterBase Sport Akadémia tananyagban olvashatsz – ingyenes!

Unibet Fogadóiroda

Az Unibet fogadóiroda egy máltai székhelyű online szerencsejáték-szolgáltató, amely játékos központú megközelítésével hullámokat vert a szerencsejátékok világában. A cég népszerűsége a fogadók körében már számos rangos díjat hozott az Unibet-nek, amellyel az egyik legnépszerűbb fogadóirodává vált. Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezt a díjnyertes vállalkozást egy átfogó áttekintésen keresztül a számodra.

Unibet Adatok - Információk

Az Unibet egy jól bejáratott vállalat, amely biztonságos szerencsejáték-szolgáltatásokat nyújt, 128 bites SSL-titkosítással és befizetési limitekkel. 24/7 élő chat-támogatással, valamint Trustwave hitelesítési tanúsítvánnyal rendelkezik a további biztonság érdekében. Az anyavállalat, a Platinum Gaming Limited a 45322-es licencszámmal rendelkezik.

Az ügyfelek, különösen a kiskorúak biztonságát garantáló KYC pénzmosás elleni védelmi intézkedésekkel együtt rendelkezésre állnak az önkizárási lehetőségek. Az Unibet szorosan együttműködik a GamCare, GAMSTOP és Gambling Therapy szervezetekkel is. Több mint 9,5 millió felhasználót szolgál világszerte!

Unibet Befizetés

Az Unibet a megbízható befizetési lehetőségek használatával biztosítja felhasználóinak a biztonságot. Ezek közé tartoznak a banki átutalások, bankkártyák/hitelkártyák (VISA, Mastercard), SKRILL és PayPal – mindezek a tranzakciók feldolgozásáért nem kell külön díjat fizetni.

A minimális befizetések a fizetési módtól függnek, de könnyen megtekinthetők a felhasználói fiókokban a “Befizetési módok” alatt. Általában csak néhány percet vesz igénybe a feldolgozás, bár a banki műveletek akár 2-3 napot is igénybe vehetnek az egyes bankoktól függően.

Unibet Kifizetés

Az Unibet biztonságos kifizetési lehetőségeket kínál, beleértve a banki átutalást, a bakkártyára / hitelkártyára történő kifizetést (pl. Mastercard), a SKRILL-t és a PayPal-t. A tranzakciók feldolgozása a használt módszertől függően percekig vagy napokig tart.

A fizetések feldolgozásáért nem számítanak fel külön díjat, azonban az Unibet további igazolást igényelhet, például közüzemi számlát, ha nagyobb összegű kifizetéseket hajtasz végre. A kifizetés során felmerülő esetleges problémák elkerülése érdekében a legjobb gyakorlat, ha először egy kisebb összeg elküldésével teszteled a rendszert, mielőtt nagyobbal próbálkoznál.

Unibet Cash Out

Az Unibet Cash Out funkciója lehetővé teszi, hogy maximalizáld nyereményed vagy minimalizáld a veszteségedet, mielőtt a mérkőzés véget érne. Egyszerűen csak keresd meg zöld színnel kiemelve a fogadószelvényeden a Cash Out gombot, és használd ki a megajánlott nyereményösszeg izgulásmentes kifizetését (vagy kerüld el a teljes feltett összeg bukását) anélkül, hogy meg kellene várnod a játék végét!

UniBet magyar sportfogadás – regisztráció – kaszinó – póker - tipsterbase

Unibet Regisztráció, Bejelentkezés

Unibet Regisztráció
Unibet Bejelentkezés

Unibet Ügyfélszolgálat

Az Unibet ügyfélszolgálata megbízható és kényelmes választás az ügyfelek számára, és angol nyelven nyújt támogatást telefonon, e-mailben vagy élő chat-en keresztül. Az ügyfelek hozzáférhetnek egy GYIK részhez is, amely releváns válaszokat tartalmaz a leggyakoribb kérdésekre.

Az Unibet munkatársai által nyújtott szolgáltatás minősége összességében jó, de javulhatna, ha nagyobb érdeklődést mutatnának, amikor telefonon beszélgetnek az ügyfelekkel. A magyar hívók ingyenes ügyfélszolgálatot vehetnek igénybe, míg a nemzetközi számok díjkötelesek – ezért fontos, hogy ha Magyarországon kívül élsz – ezeket előzetesen ellenőrizd!

Unibet Live Stream - Élő közvetítés

Az Unibet Live Stream segítségével naprakész maradhatsz a legfontosabb mérkőzésekkel kapcsolatban. Kövesd élőben fogadásaid bármilyen webes platformon vagy mobileszközön – csak győződj meg róla, hogy előtte érvényes téttel és/vagy pozitív számlaegyenleggel rendelkezz, mert ez a funkció az Unibet platformján csak ez esetben lesz elérhető a számodra!

Unibet App - mobil alkalmazás

Az Unibet elkötelezett amellett, hogy felhasználóinak kényelmes mobilplatformot biztosítson a sportfogadáshoz. Az Unibet App megtalálható mind az Android .apk fájlban, mind az Apple Store-ban, így mindenki könnyen hozzáférhet kedvenc fogadásaihoz bármilyen eszközről. Mindössze egy meglévő fiók bejelentkezési azonosítóra (felhasználónév/jelszó) van szükség. Amennyiben még nincs fiókod, az Unibet regisztrációt itt gyorsan megtehetetd >>

UniBet magyar sportfogadás – regisztráció – kaszinó – póker - tipsterbase
UniBet magyar sportfogadás – regisztráció – kaszinó – póker - tipsterbase

Unibet sportfogadás App letöltés

Unibet sportfogadás App letöltés

Unibet Sportfogadás App

Élvezd a sportfogadás izgalmát az Unibet sportfogadás app exkluzív mobilalkalmazásával! Szerezz nagyszerű oddsokat kedvenc sporteseményeidre, nézz több mint 85 000 élő közvetítést a világ bármely pontjáról, és tégy fogadásokat a mérkőzések előtt vagy közben.
A telepítés egyszerű:

1. Lépj a “Beállítások” menübe
2. Válaszd ki a Biztonság menüt (néhány eszköznél “Alkalmazások” menü)
3. Pipáld be az “Ismeretlen Forrás” dobozt
4. Töltsd le az alkalmazást
Az alkalmazás biztonságos. Javasoljuk, hogy kapcsold ki az “Ismeretlen Forrást”, ha végeztél.

Unibet Kaszinó

Az Unibet kaszinó izgalmas és egyedülálló élményt kínál, amely tökéletes minden játékigényedre! A klasszikus Las Vegas-i stílusú nyerőgépektől kezdve a tematikus többvonalas nyerőgépeken át a kártyajátékokig, asztali játékokig és élő kaszinótermekig gyönyörű krupiékkal. Az Unibetnél az online szórakozás legjavát találod. Próbálj ki még ma valami újat – ki tudja, milyen nagy nyeremények várnak rád?

Unibet Kaszinó App

Az Unibet Casino App elhozza kedvenc nyerőgépeidnek és játékaidnak izgalmát, több mint 150 nyerőgéppel, amelyek hatalmas jackpot nyereményeket kínálnak. Készülj fel a nagyszerű élő kaszinóélményre! Gyors és könnyen navigálható bármilyen eszközön! Töltsd le az Unibet Casino app-ot közvetlenül tőlünk még ma az alábbi egyszerű lépésekkel:
A telepítés egyszerű:
1. Lépj a “Beállítások” menübe
2. Válaszd ki a Biztonság menüt (néhány eszköznél “Alkalmazások” menü)
3. Pipáld be az “Ismeretlen Forrás” dobozt
4. Töltsd le az alkalmazást
Az alkalmazás biztonságos. Javasoljuk, hogy kapcsold ki az “Ismeretlen Forrást”, ha végeztél.

UniBet magyar sportfogadás – regisztráció – kaszinó – póker - tipsterbase

Unibet Kaszinó App, Regisztráció

Unibet Kaszinó App letöltés
Unibet Regisztráció

Unibet Póker

Az Unibet Póker elindította a népszerű rövidtáblás készpénzes játékformátumának izgalmas új verzióját – a Banzai 2.0-t! A játékosok fehéröves kezdőként kezdenek, és a stackjeik növelésével a Sensei szintjére lépnek előre, miközben olyan nyeremények várnak, mint a napi 500 eurós és 1000 eurós szaltókra szóló jegyek és sok más.

Unibet Poker App

Az Unibet Poker App hihetetlen funkciókat mutat be a teljes körű játékélmény érdekében. Változtasd meg személyiségedet, válassz több mint 100 avatár közül, és maradj naprakész a küldetésekkel és promóciókkal! Ráadásul mostantól közvetlenül a pókerkliensből kaszinójátékokat is játszhatsz. A telepítés egyszerű – egyszerűen töltsd le az Unibet Pokert a weboldalunkon keresztül, mindössze néhány lépésben!

A telepítés egyszerű:
1. Lépj a “Beállítások” menübe
2. Válaszd ki a Biztonság menüt (néhány eszköznél “Alkalmazások” menü)
3. Pipáld be az “Ismeretlen Forrás” dobozt
4. Töltsd le az alkalmazást

Az alkalmazás biztonságos. Javasoljuk, hogy kapcsold ki az “Ismeretlen Forrást”, ha végeztél.

UniBet magyar sportfogadás – regisztráció – kaszinó – póker - tipsterbase

Unibet Ppóker App, Regisztráció

Unibet Póker App letöltés
Unibet Regisztráció

Unibet GYIK – FAQ

A Unibet GYIK, azaz gyakori kérdések részben igyekeztünk összegyűjteni a számodra azokat a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat, melyekkel találkoztunk:

Mi is pontosan az Unibet?

Az Unibet egyike a magyarországiról biztonságosan használható legjobb fogadóirodáknak.

Amennyiben regisztrálok az Unibet-nél azzal csak a sportfogadás részleget tudom használni?

Egy Unibet regisztráció elengedő ahhoz, hogy elérhető legyen számunkra az Unibet sportfogadás, Unibet kaszinó és az Unibet póker.

Mi az az Alternatív link és szükségem van e rá, ha regisztrálni szeretnék az Unibet-en?

Jelenleg már nincs szükségünk az Unibet alternatív link használatára, de jó, ha tisztában vagyunk miért is volt a fogadóirodák alternativ-linkjére szükségünk.

Nyereményemet hogyan tudom kifizetni az Unibet felületéről?

A nyereményünket Mastercard/Visa bankkártyára és banki átutalással lehet kifizetni. Általában 1-3 munkanapon belül megtörténik az Unibet kifizetés.

Mennyi idő alatt érkezik meg a nyeremény kifizetésem?

Általában 1-3 munkanapon belül megtörténik az Unibet kifizetés.

Regisztráció esetén használjam az Unibet bónusz-t vagy sem?

Mindenképpen ajánlott minden fogadóiroda bónuszát pontosan elolvasni és ezek után mérlegelni.

Élő fogadás van az Unibet-nél?

Természetesen az Unibet élő fogadás megtalálható, sőt opciókban és nyereményszorzókban is kiemelkedő az online sportfogadó irodák közül.

Unibet app létezik? Hol érhetem el?
Lehet több Unibet fiókom?

Egy felhasználó csak egy Unibet számlával rendelkezhet.

Íratkozz fel hírlevelünkre!