Partner program

Jelentkezz partner programunkba!

Weboldalunkkal akár pénzt is kereshetsz!

Amennyiben bármilyen közösségi oldalon követőtáborral rendelkezel és úgy érzed követőid fogékonyak az élő sportfogadásra vagy a virtuláis sportfogadásra ahhoz, hogy pénzt kereshess velünk nincs más dolgod mint jelentkezni Partner programunkba.

Programunkhoz történő csatlakozási kérelmed mindig egyedileg bíráljuk el és egyedi ajánlatot teszünk számodra a jutalék és a bónuszok tekintetében.
A sikeres csatlakozást követően adunk egy promóciós kódot neked. A promóciós kódoddal regisztrált tagok első (speciális esetekben minden) vásárlása után a felhasználónak jóvá írjuk a kódhoz tartozó bónuszt.
A vásárlást követően weboldalunkon a Partner program menüpontban megjelenik a Te jutalékod is.

A jutalék három állapotban látható:
- Elszámolásra vár
A vásárlást követően minden jutalék ebbe a státuszba kerül és kb. két hétig ebben a státuszban is marad mivel a bank a befizetést nagyjából ennyi idő alatt számolja el ténylegesen
- Felvehető
A két hétnél korábbi a banknál már elszámolt tételek jutaléka kerül ebbe az állapotba. A jutalékokat minden éjjel automatikusan szinkronizáljuk a banknál elszámolt tételekkel így ami elszámolásra kerül automatikusan ebbe a státuszba kerül.
- Kifizetett
Ebbe az állapotba azok a jutalékok kerülnek amelyek már kifizetésre kerültek feléd.

Kifizetés menete

Minden hónap 1-10 között az egyenlegeden aktuálisan "Felvehető" jutalékok teljes egészében átutalásra kerülnek bankszámládra.

Jelentkezés menete

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudsz jelentkezni programunkba.
Fontos, hogy a saját csoportod, weboldalad stb linkjét meg add számunkra mert minden esetben ellenőrizzük és előfordulhat, hogy az azonosítás érdekében valamilyen adminisztrátori tevékenységre megkérünk, hogy megbizonyosodjunk róla valóban a Te "oldalad"
A beazonosítást követően küldünk egy ajánlatot a számodra amiben megjelöljük a jutalék mennyiségét és módját valamint a kódodhoz járó bónuszt amit a felhasználók kapnak.
Ezt az ajánlatot befolyásolja, hogy az oldalad milyen platformon található, mekkora taglétszámmal bír és milyen aktivitással rendelkezik.
Az ajánlat elfogadása után regisztrálj weboldalunkra és a fiókodat csatoljuk a partner programhoz.
Ezek után a többi már csak rajtad múlik!

Jelentkezés

Íratkozz fel hírlevelünkre!