Tipsterbase sportfogadás akadémia bevezető

Tipsterbase, kik is vagyunk mi?

A sportfogadásban több mint 10 éve vagyunk jelen. Baráti táraságunk 2022 januárjában hozta létre a weboldal jelen formáját, mivel belekóstoltunk a vsport világába is, amihez egy egyedi fejlesztésű programot is írtunk és lassan erre épül egyre nagyobb közösségünk, aminek az igényét így tudtuk kielégíteni.

Miért készült az akadémia?

A baráti táraságunk több mint 10 éve alatt milliószor futott bele lehúzásokba, amibe ti is nap, mint nap belefuthatok: „fix mérkőzések”, „tuti stratégiák”, „meggazdagodást ígérő” vip csoportok, szerkeszett statisztikák és még sorolhatnánk a listát. Ezért a v-sportok mellet úgy gondoltuk megpróbálunk egy tőlünk független tippadókra épülő szolgáltatást is létrehozni, ami valóban nyereséges lehet a közösségünk számára.
A 2022-as évünk arra ment rá, hogy több mint 150 tippadót teszteltünk, köztünk magyarokat és külföldieket egyaránt. Bátran állíthatjuk, hogy „prematch”, azaz mérkőzés előtti tippadót szinte lehetelten találni olyat, aki folyamatosan tudja tartani a profitot hosszútávon. Továbbá sok átverést említenénk meg, ami sajnos jelen van a piacon, mint például a statisztikahamisítás, a tippek tovább értékesítése, azaz resellerkedés.
Mi nem önjelölt tippadók vagyunk, hiszen abból van elég a piacon, hanem olyan tippadót kerestünk és még keresünk is, akiben benne van az a plusz, hogy megfelelő stratégia mentén, hosszútávon érdemes legyen követni.

Az oktatással célunk az, hogy a sportfogadóknak megtanítsuk:
• a fogadás alapjait,
• a fogadási opciókat,
• a fogadási szelvénytípusokat,
• tőkekezelést „Bankroll menedzsmentet”,
• hogyan válasszunk tippadó szolgáltatást,
• hol fogadjunk hosszútávon,
• milyen hasznos weboldalakat találunk,
• milyen működő stratégiákat használunk,
• és talán a legfontosabbat, azt a gondolkodásmódot, ami a sikeres sportfogadáshoz kell.

A hozzánk csatlakozó tagok megtanulják mindazt, ami kell egy tippadó lekövetéséhez. Hiszen a tippek megvásárlása csak fél siker.
A legtöbb sportfogadással foglalkozó oldal nem fektet elég energiát a követők felzárkóztatására, illetve arra, hogy a tagokat megtanítsák a pontos lekövetésre, mert anélkül semmit sem ér az egész. A statisztika mindenki számára akkor lesz ugyanaz, ha a tagok megtanulják a tippadót és a stratégiát pontosan követni.

Tipsterbase sportfogadás akadémia bevezető

Íratkozz fel hírlevelünkre!