Végszó

Reméljük, hogy hasznosnak találtátok a tananyagunkat, és sikerült elsajátítanotok a sportfogadás alapjait, amivel egy kezdő sportfogadó elkerülheti a szokásos alapvető hibákat és ez által sikeresebb sportfogadókká válhattatok.

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az oldalunk által tesztelt tippadónkat.

A sok teszt és átverés után mikor már szinte feladtuk a reményt, hogy találunk normális prematch tippadót, egy sokak által ismert régi barátunk, Nándi csatlakozott csapatunkba az általa több mint 10 éve játszott stratégiákkal és élő csatornával. Amihez nem csak a találati arány a mérvadó mivel eszméletlen oddsokon fogad.

Minden labdarúgás előfizetőnknek 3 tippfajta elérhető:

1. Nándi 1x2 GG „Nándi rakéta”
2. Nándi „Prematch”
3. Nándi Value, azaz Live Telegram csatorna

Sportfogadás akadémia végszó

1. Egyedi Nándi 1x2 GG stratégia, vagy ahogy többen ismerik Nándi rakéta

Tőkekezelés azaz, „Bankroll menedzsment” a következő:
BANK/100 = 1 egység
Napi szinten játszunk 1db örült szelvényt, de miért örült szelvény ez?
Olyan kombinációs fogadószelvényről beszélünk, ahol 3-4-5 db magas nyereményszorzóval rendelkező opciót találunk. Mindkét csapat szerez gólt eredmény opcióval. Ezt a szelvényt mindig 1 egység téttel játsszuk meg a tippek darabszámától függően egy „Trixie”, „Yankee”, „Szuper yankee” szelvény típuson, ez általában a kínálattól függ. Emellett minden opciót, amit tartalmaz a kombinált szelvényünk megjátszunk egyesével is 1-1-1-1 egységgel.
Mivel a szelvényen szereplő nyereményszorzók átlaga 4,5, így akár 1db találattal is már a napunk legalább 0-ra fut ki, de minél több találatunk van, annál nagyobb profitra teszünk szert.
Ezzel a stratégiával minden nap van esélyünk egy hatalmas nyereményre amellett, hogy nem nagytéten fogadunk és nem papírformákon izgulunk kicsi oddsokon.
Példa képek:

2. Nándi „Prematch” névre keresztelt szelvények

Single, és kombi kötései elérhetők kínálattól függően.
Tőke kezelése hasonló BANK/100=1 egység. A tippadó mindig a kész szelvények mellé tétajánlást is ad nekünk és ezt a következőképpen jelzi: x/y
1/5, 2/5, 3/5, 4/5, 5/5
Ez két dolgot is jelent számunkra:
• hány egységgel fogadnunk, azaz X és
• hány egység a maximum, azaz Y.

Egy 5/5 fogadás, azaz 5 egység tétel megjátszott fogadás azt is jelzi számunkra, hogy a tippadónk biztosabb a dolgában.
Példa képek:

3. Nándi „VALUE live” (Élő Telegram csoport)

Nándi élő meglátásai egy telegram csatornán.
Tétkezelés itt a következő: BANK/40=1 egység
Élő fogadások esetén a tippadónak könnyebb eltalálni az esemény kimenetelét, mivel az élő mérkőzés képéből egy tapasztalt sportfogadó könnyebben olvashatja az eredményt.
Példa Képek:

Amennyiben tetszett akadémiánk kövess minket, hiszen bővíteni fogjuk folyamatosan tudásbázisunkat, illetve a legfontosabb híreket is megosztjuk híreink közt, amik igazán fontosak lesznek a sportfogadást kedvelőinek.

Íratkozz fel hírlevelünkre!