Tippadóink

Tipsterbase tippadói

Elsődleges tipsterünk Sánta Nándor („Nándi”). Többen ismerhetik már örült szelvényeiről és kiemelkedően jó élő fogadásairól. Úgy gondoljuk, egy stabil, profi tippadóról beszélünk, aki több mint 10 éve foglalkozik sportfogadással profi szinten.

Minden labdarúgás előfizetőnknek 3 tippfajta elérhető:

1. Nándi 1x2 GG „Nándi rakéta”
2. Nándi „Prematch” (Single , Kombi)
3. Nándi Value, azaz Live Telegram csatorna

1. Egyedi Nándi 1x2 GG stratégia, vagy ahogy többen ismerik Nándi rakéta

Tőke kezelés, azaz, „Bankroll menedzsment” a következő:
BANK/100 = 1 egység
Napi szinten játszunk 1db örült szelvényt, de miért örült szelvény ez?
Olyan kombinációs fogadószelvényről beszélünk, ahol 3-4-5 db magas nyereményszorzóval rendelkező opciót találunk. Mindkét csapat szerez gólt eredmény opcióval. Ezt a szelvényt mindig 1 egység téttel játsszuk meg a tippek darabszámától függően egy „Trixie”, „Yankee”, „Szuper yankee” szelvény típuson, ez általában a kínálattól függ. Emellett minden opciót, amit tartalmaz a kombinált szelvényünk megjátszunk egyesével is 1-1-1-1 egységgel.
Mivel a szelvényen szereplő nyereményszorzók átlaga 4,5, így akár 1db találattal is már a napunk legalább 0-ra fut ki, de minél több találatunk van, annál nagyobb profitra teszünk szert.
Ezzel a stratégiával minden nap van esélyünk egy hatalmas nyereményre amellett, hogy nem nagytéten fogadunk és nem papírformákon izgulunk kicsi oddsokon.

2. Nándi „Prematch” névre keresztelt szelvények

Single, és kombi kötései elérhetők kínálattól függően.
Tőkekezelése hasonló BANK/100=1 egység. A tippadó mindig a kész szelvények mellé tétajánlást is ad nekünk és ezt a következőképpen jelzi: x/y
1/5, 2/5, 3/5, 4/5, 5/5
Ez két dolgot is jelent számunkra:
• hány egységgel fogadnunk, azaz X és
• hány egység a maximum, azaz Y.

Egy 5/5 fogadás, azaz 5 egység tétel megjátszott fogadás azt is jelzi számunkra, hogy a tippadónk biztosabb a dolgában.

3. Nándi „VALUE live” (Élő Telegram csoport)

Nándi élő meglátásai egy telegram csatornán.
Tétkezelés itt a következő: BANK/40=1 egység
Élő fogadások esetén a tippadónak könnyebb eltalálni az esemény kimenetelét, mivel az élő mérkőzés képéből egy tapasztalt sportfogadó könnyebben olvashatja az eredményt.

Az oldalon folyamatosan tesztelünk újabb tippadókat is. Első hónapban egy belső zárt teszten, ha az jól sikerül és láttunk benne fantáziát, akkor a közösségünkkel közösen is teszteljük 1 hónapig a tipstert. Így a tippadónak 2 hónap bizonyítás után lehet lehetősége elkezdeni a tippadást.
Ha úgy érzed te is kipróbálnád magad, mint tipster, jelentkezz!

Íratkozz fel hírlevelünkre!