Tippmix V sport segédprogram

Tippmix V sport eredmények segédprogram

Mivel tippmix V sportokra is specializálódott weboldal vagyunk úgy gondoltuk, hogy a hazánkban sokak által játszott, papíron fogadható V sport labdarúgásra is csinálunk egy fogadók tapasztalatai által készült ingyenes V sport segédprogramot.

Ahhoz, hogy programunkat használni tudd, nincs más dolgod csak regisztrálni kell weboldalunkon és bejelentkezés után máris teljes értékűen használhatod a tippmix V sport eredmények segédprogramunkat.

A tippmix V sport eredmények programunk alapja az internetet is elérhető statisztika, az eredményes V sport fogadók tapasztalatai által alkottuk meg, hogy egy komplex gyorsan használható segédprogramot biztosítsunk a fogadás szerelmeseinek.

Mit csinál a tippmix V sport segédprogram?

Tippmix V sport eredmények segédprogramunk a lottózókban szelvényen játszható és a kijelzőkön futó mérkőzések bizonyos kimeneteleit számolja, hogy egy adott eredmény mióta (hány mérkőzés óta) nem következett be.

Minden bajnokság indulásakor ezek a számlálók nullázásra kerülnek. Tehát minden Tippmix V sport bajnokság esetén nulláról indulnak az adott eredmények számlálói.

Miket számol a V sport eredmények segédprogram?

A program az alábbi eseményeket figyeli:

HT NW: Az adott csapat hány mérkőzés óta nem nyert félidőt.
FT NW: Az adott csapat hány mérkőzés óta nem nyert teljes játékidővel mérkőzést.
HT 1.5+: Az adott csapat hány mérkőzés óta nem játszott olyan félidőt, ahol a félidő eredménye 1.5 gól felett volt.
HT 2.5+: Az adott csapat hány mérkőzés óta nem játszott olyan félidőt, ahol a félidő eredménye 2.5 gól felett volt.
FT 1.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő eredménye 1.5 gól felett volt.
FT 2.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő eredménye 2.5 gól felett volt.
FT 3.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő eredménye 3.5 gól felett volt.
CS FT 1.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő alatt több gólt rúgott, mint 1.5.
CS FT 2.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő alatt több gólt rúgott, mint 2.5.

Tippmix V sport eredmények segédprogram

A megfigyelt eredményeken kívül mit tud még a program?

További segéd információkat próbálunk a programmal szolgáltatni a sikeresebb fogadáshoz.

A követett és számolt eredményeken kívül lehetőség van minden csapat esetében visszanézni az adott bajnokságon belül játszott korábbi mérkőzéseinek eredményét.

A teljes bajnokság menetrendet megjelenítjük előre, hogy ha két csapat összecsapása az adatok alapján egy vagy több fogadási opcióra ígéretesnek tűnik, akkor tudjuk, hogy arra mikor kerül majd sor.

A csapatokat a bajnokságban elért pontjaik, azaz a tabellán elért helyezésük szerint rendezzük mindig, így az is tisztán látszik, hogy melyik csapat az erősebb vagy gyengébb éppen a bajnokságban.

Néhány további fontos információ

Programunk technikai vagy egyéb, akár rajtunk kívülálló hibák miatt elakadhat, megállhat. Ilyen leállás esetén nem érkeznek be feldolgozható információk, tehát a számlálók nem a valós állapotot tükrözik. Ezt két dologgal könnyen ellenőrizni lehet:

- Mindig ellenőrizni kell, hogy a bajnokság azonosító, amit oldalunkon írunk az megegyezik-e a lottózóban szelvényen fogadható bajnokság azonosítójával.
- Programunk mindig a következő 8 mérkőzést jeleníti meg kiemelten. Ezeken a kiemelt „kártyákon” mindig ellenőrizzük a mérkőzés időpontját.

Ha a két ellenőrzési pontból valamelyik nem egyezik akkor a program nem valós adatokat közöl! Az esetlegesen felmerülő ilyen technikai hibákat nem szükséges nekünk jelenti sem emailben, sem üzenetben, rendszerünk jelzi felénk.

Fontos kiemelni, hogy mint a nevében is benne van Tippmix V sport segédprogram, egy adatokat közlő programról van szó, ami a fogadást esetlegesen könnyítheti, de nem fogadási v-sport tippeket ad! A program semmilyen mérkőzés kimenetelt nem jelez előre, pusztán elvégzi azt a számolást, amit más játékosok a lottózóban ülve a bajnokság kezdetétől papíron számolnak.

Íratkozz fel hírlevelünkre!