Unibet V sport segédprogram

Unibet V sport eredmények segédprogram

Mivel V sportokra is specializálódott weboldal vagyunk úgy gondoltuk, hogy a helető legtöbb hazánkban online elérhető V sport labdarúgáshoz készítünk V sport segédprogramot.

Programunk előfizetéses rendszerben +30 napra elérhető, valamint
ÖRÖKÖS INGYENES TAGSÁGOT
is szerezhetsz hozzá!

Az unibet V sport eredmények programunk alapja az internetet is elérhető statisztika, az eredményes V sport fogadók tapasztalatai által alkottuk meg, hogy egy komplex gyorsan használható segédprogramot biztosítsunk a fogadás szerelmeseinek.

Szerezd meg ingyen

Mit csinál az Unibet V sport segédprogram?

Unibet V sport eredmények segédprogramunk az Unibeten futó virtuális sportok menüben található Football menüre kattintva elérhető bajnokságok mérkőzések bizonyos kimeneteleit számolja, hogy egy adott eredmény mióta (hány mérkőzés óta) nem következett be.

Minden bajnokság indulásakor ezek a számlálók nullázásra kerülnek. Tehát minden Unibet Football V sport bajnokság esetén nulláról indulnak az adott eredmények számlálói.

Miket számol az Unibet V sport eredmények segédprogram?

A program az alábbi eseményeket figyeli:

HT NW: Az adott csapat hány mérkőzés óta nem nyert félidőt.
FT NW: Az adott csapat hány mérkőzés óta nem nyert teljes játékidővel mérkőzést.
HT 1.5+: Az adott csapat hány mérkőzés óta nem játszott olyan félidőt, ahol a félidő eredménye 1.5 gól felett volt.
HT 2.5+: Az adott csapat hány mérkőzés óta nem játszott olyan félidőt, ahol a félidő eredménye 2.5 gól felett volt.
FT 1.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő eredménye 1.5 gól felett volt.
FT 2.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő eredménye 2.5 gól felett volt.
FT 3.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő eredménye 3.5 gól felett volt.
CS FT 1.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő alatt több gólt rúgott, mint 1.5.
CS FT 2.5+: Az adott csapat mióta nem játszott olyan mérkőzést, ahol a teljes játékidő alatt több gólt rúgott, mint 2.5.

Unibet V sport eredmények segédprogram

A megfigyelt eredményeken kívül mit tud még a program?

További segéd információkat próbálunk a programmal szolgáltatni a sikeresebb fogadáshoz.

A követett és számolt eredményeken kívül lehetőség van minden csapat esetében visszanézni az adott bajnokságon belül játszott korábbi mérkőzéseinek eredményét.

A teljes bajnokság menetrendet megjelenítjük előre, hogy ha két csapat összecsapása az adatok alapján egy vagy több fogadási opcióra ígéretesnek tűnik, akkor tudjuk, hogy arra mikor kerül majd sor.

A csapatokat a bajnokságban elért pontjaik, azaz a tabellán elért helyezésük szerint rendezzük mindig, így az is tisztán látszik, hogy melyik csapat az erősebb vagy gyengébb éppen a bajnokságban.

Néhány további fontos információ

Programunk technikai vagy egyéb, akár rajtunk kívülálló hibák miatt elakadhat, megállhat. Ilyen leállás esetén nem érkeznek be feldolgozható információk, tehát a számlálók nem a valós állapotot tükrözik. Ezt két dologgal könnyen ellenőrizni lehet:

- Mindig ellenőrizni kell, hogy a bajnokság azonosító, amit oldalunkon írunk az megegyezik-e az Unibet V Sport Football felületén fogadható bajnokság azonosítójával.
- Programunk mindig a következő 8 mérkőzést jeleníti meg kiemelten. Ezeken a kiemelt „kártyákon” mindig ellenőrizzük a mérkőzés időpontját.

Ha a két ellenőrzési pontból valamelyik nem egyezik akkor a program nem valós adatokat közöl! Az esetlegesen felmerülő ilyen technikai hibákat nem szükséges nekünk jelenti sem emailben, sem üzenetben, rendszerünk jelzi felénk.

Fontos kiemelni, hogy mint a nevében is benne van Unibet V sport segédprogram, egy adatokat közlő programról van szó, ami a fogadást esetlegesen könnyítheti, de nem fogadási v-sport tippeket ad! A program semmilyen mérkőzés kimenetelt nem jelez előre, pusztán elvégzi azt a számolást, amit más játékosok a bajnokság kezdetétől számolnak.

Íratkozz fel hírlevelünkre!